Pillinger Works

HELP CENTER Fiók Törlése

Adataim törlése

A pillingerworks.com üzemeltetői a felhasználók adatait, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően tárolja, kezeli és kérés esetén törli azt.

Ha úgy döntöttünk, hogy valamilyen oknál fogva szeretnénk törölni magukant és összes felvitt adatunkat, a legjobb és legbiztosabb módja, ha beadunk egy kérvényt a Személyes beállításaid – Adatvédelmi központ szekcióban. Ha valóban és visszavonhatatlanul törölni kívánjuk mindennemű adatunkat a szerverekről, akkor a “Fiók törlésének kérése” funkciót válasszuk.

Az adataim exportálása alatt elhelyezkedő Adataim letöltése gombra kattintva, letöltés után megtekinthetjük milyen adataink vannak eltárolva.

Ha csak helyesbítést kérnél valamilyen személyes információddal kapcsolatban, akkor ugyanitt kattints a “Helyesbítés kérése” gombra.

Miután rákattintottunk a “Fiók törlésének kérése” gombra, nem törlődnek automatikusan az adataink. Az, a rendszer a üzemeltetője jóváhagyására várakozik még ilyenkor. Erre azért van szükség, hogy ha véletlenül nyomtuk meg és erősítettük meg, még legyen időnk kapcsolatot teremteni az üzemeltetővel és kérni az elutasítását a kérvényünknek.

Amennyiben a folyamat végbement, az adatok visszaállítására nincs lehetőség és a rendszerünkből minden a felhasználófiókunkhoz tartozó adatunk törlődött.

Amennyiben nem vagyunk biztos benne, hogy végleges a döntésünk… esetleg későbbi időpontban tovább használnánk a honlap szolgáltatásait, azt javasoljuk, hogy olyankor ne töröljük a fiókot, csak hagyjuk érintetlenül míg bizonyosságot nem érzünk hozzá.

Az adataink törlése nem minősül a STRIPE által kezelt fizetős szolgáltatásaink lemondásának. Azt javasoljuk még a törlés kérése előtt rendezni.

Segítségedre voltunk?

Kategóriák