A KALAND CSAK MOST KEZDŐDIK!

Köszöntünk Honlapunkon!

Üdvözlünk a világ távoli szegletéről!

 Ezen a felületen adunk életjelet magunkról a világ keleti részéről. Azt tanácsoljuk, hogy ha nem akartok lemaradni, akkor minél több szálon kapcsolódjatok és kövessetek minket.
 A lap alján megtaláljátok a Facebook, YouTube, Insta csatornánkat is!

Az első három hónapot Thaiföldön töltjük, majd reményeink szerint Kambodzsába megyünk tovább felfedező utunkon és ha minden jól megy, bejárjuk az egész térséget

Köszönjük, hogy velünk tartotok!
Vanessza & Zoltán

Kalandozásaink Számokban:

1
napja Ázsiában
0
fotó megosztva
0
kilóméter utakon
0
perc film
0
cikk publikálva
100
/100 támogató

Tetszenek a tartalmak, amiket itt találsz?

   Ez még csak a bemelegítés! Sokkal színesebb, érdekesebb, hasznosabb és szórakoztatóbbak leszünk, ahogy beleszokunk a mindennapjaink vloggolás-bloggolásába.

  Ám ahhoz, hogy a kalandjaink sokáig, vagy éppen soha ne érjenek véget a te támogatásodra is szükségünk lesz! Minél többen támogattok rendszeresen egy aprócska összeggel, mi annál több izgalmas dologba vághatunk bele, annál több izgalmas dologról tudunk beszámolni itt.

  Tulajdonképpen mi egy közösségi finanszírozásból futattot utazós műsort építünk itt fel.

  Jól hangzik nem? Akkor itt lejjebb megtalálod a gombot, amivel Te is beszállhatsz a finanszírozásba egy apró ám rendszeres összeggel. (Nem szükséges paypal fiók, elég ha van bankkártyád)

Támogasd tartalmainkat

és utazásunkat

havi 1000 forinttal!

Az itt található gombra kattintva, könnyedén hozzájárulhatsz történetünkhöz, melyet később banki, vagy paypal fiókodból bármikor lemondhatsz.

Köszönjük!

 


  Támogatóink listája:
Oláh Gábor,  Horváth Roland,  Kiss Balázs,  Kovács Tünde,  Szabó Attila és Varga Marci

Blogunk:

Mindenről IS írunk egy cikket!

Thaiföld

Hasznos tudni indulás előtt:

    Ha kíváncsi vagy 2021-ben hogyan lehet Thaiföldre eljutni és mi a helyzet itt, akkor itt van számodra minden információ, amire szükséged lehet:

Képgaléria:

A filmszalagra kattintva megnyílik a weboldal képtára!

.

.

Mi vagyunk:

Békefi Vanessza és Pillinger-Kerepesi Zoltán, Pillingerék.

  Sziasztok, az én nevem Vanessza és turisztikai referensként végeztem mikor beütött a Covid-19. Azt vettem észre, hogy az emberek nehezen veszik fel a változásokat és a pandémia miatt keveset utaznak. Így, a tanulmányaimat kihasználva, magunknak szervezem most a kalandokat.

  Gyerek korom óta szeretek utazni, így mikor levizsgáztam felültem egy vonatra és egy hónapot zötykölődtem Olaszország, Ausztria és Svájcot  is bejárva.

  Mikor megismertem páromat, Zolit, Angliában éltünk, mely covidos idő alatt is igyekeztünk bejárni a szigetet. Fantasztikus kalandjaink voltak Lake Districten, Peak Districten és Anglia északkeleti rákász partját is megnéztük magunknak, ott megismert természetfotós barátaink társaságában.

  Most délkelet Ázsiában kalandozunk egy ideig. 

  Üdv! Én Pillinger-Kerepesi Zoltán vagyok és szabad ember. Ha majd elég jól megismertél ez idő alatt, megérted hogyan is értem. Amúgy azt szoktam mondani, hogy én túl szegény vagyok, hogy turistáskodjak, ezért nem igen utazgatok 1-2 hétre, inkább 1-2 évre igyekszem tervezni.

  Évek óta foglalkozom fotózással (portfólióm ha érdekel ITT elérhető), de a cinematographyval csak most ismerkedem igazán. Így ez a kaland igazi kihívás, hogy egyszerre élvezze és értékes tartalmat is készítsen az ember egy azon időben.
A fejlődés a cél. Vanessza megtalálja, én megörökítem.

  Tulajdonképpen az egész projekt az emberi létezésünk fejlesztésére irányul. Az utazással kitágul a látáskörünk, miközben ezen az általunk épített felületen megtanulunk sztorit mesélni írásban, képen és filmen keresztül is.

Patong Beach, Adventures of The Pillingers, Phuket, Thailand

 Szóval tartsatok velünk a mi “mindennapjainkban”!